Werkwijze

Bruiloft

Werkwijze

Jullie bruiloft is een unieke gebeurtenis. De sfeer, de locatie, het programma en de aankleding weerspiegelen jullie persoonlijkheid en smaak. Bij een onvergetelijke huwelijksdag horen onvergetelijke foto’s in een prachtig trouwalbum. Een sfeervolle huwelijksreportage draagt er aan bij dat jullie die bijzondere dag keer op keer kunnen herbeleven. Dat vraagt om een fotograaf die kan invoelen welke momenten jullie willen vastleggen en op welke manier.

Voorafgaand aan jullie trouwdag
Het is goed om elkaar voor jullie trouwdag te ontmoeten en uitvoerig jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Wat voor soort foto’s zouden jullie graag willen en welke stijl heeft jullie voorkeur? Hoe en waar willen jullie de bruidsshoot laten plaatsvinden? Wat is de planning van de dag en op welke momenten willen jullie graag een fotograaf aanwezig hebben?

Omdat ieder bruidspaar zijn eigen voorkeuren heeft, luister ik als bruidsfotograaf eerst goed naar jullie wensen. Zo wordt deze bijzondere dag precies zo vastgelegd, als jullie dat het liefst zien.

Kort voor jullie trouwdag komen we nog een keer samen om te kijken naar de exacte invulling van de dag. Om er helemaal zeker van te zijn dat we hetzelfde voor ogen hebben, is het het beste om samen te komen op de locatie waar de bruiloft plaatsvindt.

Op jullie trouwdag
Op jullie trouwdag staan jullie in het middelpunt en wil je geen last hebben van een fotograaf die op ongewenste momenten opduikt. Ik zal mij dan ook tijdens de bruiloft altijd discreet opstellen. Dankzij de voorbespreking kan ik op het juiste moment op de juiste plek zijn, zonder de speciale momenten te verstoren. Mochten er zich op de dag van jullie huwelijk gebeurtenissen voordoen die je van te voren niet had voorzien maar wel graag wilt vastleggen op de gevoelige plaat, dan is dat uiteraard mogelijk.

Na jullie trouwdag
Na het huwelijk zal ik de foto’s van de dag zorgvuldig nabewerken. Jullie krijgen deze foto’s op korte termijn toegestuurd. Vervolgens selecteren we in overleg die foto’s die jullie terug willen zien in een trouwalbum en/of als afdruk. Als jullie de voorkeur daaraan geven, stel ik met zorg een prachtig trouwalbum voor jullie samen. Ook daarvoor kunnen jullie je eigen wensen te kennen geven.

Pre- of after wedding fotoshoot

Jullie kunnen ervoor kiezen om voor de bruiloft een zogenaamde pre wedding shoot doen. We gaan dan naar de locatie van de trouwerij om een wederzijds beeld te krijgen van wat voor foto’s jullie op de trouwdag willen maken.

Het is ook mogelijk om na het huwelijk in alle rust de bruidsshoot (opnieuw) uit te voeren. Jullie dragen dan gewoon je bruidskleding, maar we kunnen bijvoorbeeld op een andere locatie fotograferen. Misschien hebben jullie wel een speciale plaats in gedachte, ver van de trouwlocatie? Aan zee bijvoorbeeld, of op de plek waar jullie elkaar het eerste hebben ontmoet. Ook kan het voorkomen dat het tijdens bruidsshoot op de dag zelf regende en dat je hem graag in het zonnetje wil overdoen. In alle gevallen is een after wedding shoot een goede optie.